Mijn tv-operator of provider staat niet op de lijst

Als je een abonnement hebt bij een tv-provider die de kanalen van Stingray Music aanbiedt, heb je recht op gratis toegang tot de mobiele app en webplayer van Premium Stingray Music.

Als je tv-operator of provider niet op de lijst staat, dan biedt deze de kanalen van Stingray Music niet aan. Je kunt dan wel toegang krijgen tot de gratis mobiele app van Stingray Music met in-app advertenties direct via je app-winkel. *

Geef je de voorkeur aan een ongestoorde luisterervaring? Als het in jouw regio beschikbaar is, kun je altijd op de knop Upgrade tikken om een in-app-abonnement voor Premium te kopen.

*Niet in alle regio's beschikbaar