Gratis Premium abonnement via een tv-operator

Zijn de kanalen van Stingray Music inbegrepen bij jouw tv-abonnement? Dan heb je geluk! Geniet van toegang tot de mobiele app en webplayer van Premium Stingray Music zonder extra kosten.

• Download en start de mobiele app van Stingray Music.
  • Tik op Selecteer provider.
  • Tik op het logo van je tv-provider. Als je Provider niet op de lijst staat, tik dan op Toon alle tv-providers en gebruik de zoekfunctie om je Provider te selecteren.
  • Volg de instructies op het scherm voor de bevestigingscontrole van je tv-abonnement.

Ontdek hoe je toegang kunt krijgen tot de webplayer van Stingray Music