Gratis, abonnement met in-app advertenties

Luisteraars die geen toegang hebben tot de kanalen van Stingray Music via hun tv-abonnement, of een andere provider, kunnen nu toegang krijgen tot de gratis mobiele app van Stingray Music met in-app advertenties.*

Gewoon de mobiele app van Stingray downloaden en een account bij Stingray aanmaken om te beginnen met afluisteren!

Geef je de voorkeur aan een luisterervaring zonder advertenties? Klik dan binnen de mobiele app op de knop Upgrade om een Premium abonnement te kopen.

Zijn de kanalen van Stingray Music inbegrepen bij jouw tv-abonnement of bij een andere provider? Ontdek hoe je een gratis Premium abonnement zonder advertenties kunt krijgen.

*Niet in alle regio's beschikbaar